Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Cégadatok - Elérhetőség

  Cégnév / Név: Webzár KFT.
  Cím: 4400 Nyíregyháza, Simai út 9. (egykori autószalon)
  Telefon: +3620/255-2646
  E-mail: info [kukac] azonoskulcs.hu
  Áruház neve: Zárrendszer webáruház
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-99776/2016.
  Adószám: 25552023-2-15
  EU adószám: HU25552023
  Kapcsolattartó neve: Gyetkó Krisztián
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3620/2552-646
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] azonoskulcs.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
  Egyéni Váll. nyilvántartási száma: 17740694
  Nyilvántartási szám: B-15.685/2016
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Szemán Sándor
  Okmányiroda: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
  Helyileg illetékes Jegyző elérhetősége: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Jegyzője 4401 Nyíregyháza Kossuth tér 1. (42)524-524 (DR. SZEMÁN SÁNDOR)
  Területileg Illetékes Kormányhivatal  Fogyasztóvédelmi Felügyelősége: 4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10. (42)500-694
  Kereskedelmi  és Iparkamara Békéltető  testülete: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. (42)311-544
  Nyilvántartásba vevő kamara: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
  Bankszámlaszám: OTP 11744003-21136809-00000000

 

Forgalmazott termékeke köre:

Webáruházunk zárrendszerek, vagyis olyan zárbetétek és lakatok forgalmazásával foglalkozik melyek egységesen ugyanazzal a kulccsal működnek.

A termékeinknél látható fotó illusztráció, melyek eltérhetnek a valóságtól!

 

Szállítási és rendelési információk:

Áruházunkban a rendelés nem kötött regisztrációhoz, de lehetőség van rá amennyiben rendszeres vásárlónk szeretne lenni. A regisztrációt megteheti a regisztráció menüpontra kattintást követően. A leadott megrendelések munkanapokon, munkaidőben kerülnek feldolgozásra 08 - 16 H között. A munkaidőn túl vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. A rendelésekről automatikusan küldött visszaigazoló e-mail mindössze a rendelés leadásának tényét hivatott visszaigazolni, a megrendelés visszaigazolása manuálisan küldött e-mail útján történik, melyben szerepel az adott megrendelésre vonatkozó szállítási határidő és minden egyéb információ egyaránt. A manuális visszaigazolás a feldolgozást követően kerül kiküldésre.

 

A forgalmazott termékek többsége saját, fennmaradó része pedig partnereink raktárában állandóan elérhető. Amennyiben rendelésének minden eleme saját raktárunkban rendelkezésre áll akkor a termékek 2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz, ha akár egyetlen eleme rendelésének partnerünk raktárában érhető csak el, akkor a szállítás némileg hosszabb időt vesz igénybe, de semmiképpen sem hosszabb, mint 7 munkanap. A fentiek alól kivételt képeznek azon termékek melyek leírásában szerepel, hogy a kiszolgálása hosszabb időt vesz igénybe. A manuálisan küldött visszaigazoló e-mail minden esetben tartalmazza a kiszállítás várható időpontját.

 

Fizetési lehetőségek:

A termék vételára és a szállítási költség egyaránt feltüntetésre kerül a csomagban található számlán. A megrendelt termékről szóló számla végösszegének megfizetésére két lehetőség áll rendelkezésére. Fizethet utánvéttel, amikor is a futárnak egyenlíti ki készpénzben a számla végösszegét. Lehetőség van előre utalással is fizetni, ezen lehetőség választásakor a rendelés leadását követő 24 órán belül e-mailben küldünk egy díjbekérőt, amelynek a sorszámára hivatkozva megtörténhet a rendelés ellenértékének kiegyenlítése. A csomag feladása és a számla kiállítása az átutalás megérkezését követően történik meg.

 

Hibásan leadott rendelés esetén:

Amennyiben a leadott vagy kézbesített rendelés kapcsán bármilyen hiba lépett fel, (elírás, hibás mennyiség, nem megfelelő termék, stb.) kérjük azt elérhetőségünk bármelyikén jelezze felénk, hogy lehetőség szerint korrigálhassuk azt. 

 

Garanciális ügyintézés:

A forgalmazott termékekre minimálisan 1 év garanciát vállalunk, kivéve, ha termék leírásában jeleztük, hogy az adott termékre ettől hosszabb a vállalt garancia időtartama. A vásárlás időpontját az általunk kiállított számla igazolja, melyet minden esetben a kézbesített csomagban talál. Garanciálisnak vélt meghibásodás esetén jelezze azt felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel. Telefonon történő egyeztetést követően futárt küldünk a meghibásodott termékért mely a felvételt követő munkanapon visszakerül hozzánk. A termék futártól történő átvételéről, a kibontásáról, a kipróbálásáról, szükség esetén a szétszedéséről digitális videofelvétel készül a későbbi esetleges vitás kérdések tisztázása végett. A cserélt vagy javított termék visszaszállításáról cégünk gondoskodik. Hibás teljesítés, vagy garanciális hiba esetén a termék el-, és visszaszállításának költségét cégünk vállalja. Abban az esetben, ha a bejelentett hiba nem garanciális jellegű vagy a Vásárlónak felróhatóan keletkezett, az el-, és visszaszállításának mindennemű költségét a vásárlóra terheljük. 

 

Árak és fotók:

A termékeknél a bruttó, vagyis a 27%-os ÁFA-val növelt vételár kerül feltüntetésre. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét, csomagolási költséget nem számolunk fel. A termékek fotói illusztrációk, esetenként eltérhetnek a valóságostól.

 

További információk:

Adatkezelésünkre, internetes szolgáltatásainkra, vásárlás menetére vonatkozó információkat a minden oldal tetején elérhető Hogyan vásároljon? menü alatt talál.

Honlap készítés