Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Többszintű zárrendszer

A köznyelv zárrendszer esetén főkulcsos vagy vezérkulcsos zárrendszert ismer elsősorban, azonban a mai modern zárrendszerek lehetőségei nem szoríthatóak néhány egyszerű elnevezés mögé, így oldalunkon egyiket sem használjuk a továbbiakban, helyette a többszintű zárrendszer elnevezést alkalmazzuk. Példa zárlati terv a képre kattintva!

Többszintű zárrendszer: az olyan zárbetét / lakat összeállításokat melyeknél legalább egy elemnél fennáll az, hogy 2 különböző kulcs (2 különböző jogosultsági szinthez tartozó) is működteti, többszintű zárrendszernek nevezzük.

Cégünk foglalkozik többszintű zárrendszerek készítésével, azonban ilyen összeállítást direkt módon nem lehet rendelni áruházunkban (mivel végtelen számú összeállítás lehetséges). A kiszolgálást egy árajánlat kérésnek kell megelőznie melyet az alábbi űrlap segítségével könnyedén megtehet.

Főkulcsos rendszer készítéséhez árajánlatot legegyszerűbben úgy kérhet hogy ide kattintva letölti az általunk készített táblázatot, majd azt, kitöltve a lenti adatlap segítségével elküldi nekünk. Válaszemailben megküldjük ajánlatunkat az Ön által összeállított zárrendszerre.

Név:
e-mail cím:
Telefonszám:
XLS csatolása
Megjegyzés:
Honlap készítés